Gadgets bedrukken

Op zoek naar een handig en bedachtzaam relatiegeschenk? Onze bedrukte gadgets zijn de perfecte match voor jou!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

Gepersonaliseerde Gadgets: essentiële benodigdheden voor een zakenreis

Soms zal je bedrijf het nodig hebben om te reizen om verschillende redenen. Zo moet je bijvoorbeeld een zakenpartner in het buitenland ontmoeten om de marketingontwikkelingen te bespreken. Voor sommigen kan het ook zijn om hun bedrijf uit te breiden. Een zakenreis kan ook het bijwonen van marketingconferenties inhouden.

Als je voor je werk op reis bent, is het echter essentieel dat je de juiste spullen en gadgets bij je hebt. Laat de gadget en de afdrukexpert ZPRESS Print een lijstje maken van de dingen die je moet hebben als je op zakenreis bent.

Elektronische gadgets veilig meenemen

Het hebben van een gestroomlijnd alternatief voor het veilig en handig houden van je gadgets. Met een tas voor elektronische reisaccessoires kun je er zeker van zijn dat je laptop, powerbanks, flash-drives en andere gepersonaliseerde gadgets gescheiden zijn en goed worden bewaard. Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je tablet en soortgelijke apparatuur te bewaren, dan kan het nooit fout gaan met onze Tablet 10" Photobag. Deze schoudertas is gemaakt van duurzaam materiaal en wordt geleverd in vele kleuren die passen bij jouw smaak.

Draagbare Powerbanks

Aangepaste vermogensbanken zijn zeer noodzakelijk wanneer je buitenshuis bent, ongeacht of je op reis bent voor je werk of gewoon in je vrije tijd. Dit geldt vooral als je je ergens bevindt waar geen enkele toegankelijke stroomaansluiting is. Stel je voor hoe frustrerend het kan zijn om niet genoeg stroom te hebben om je gadgets aangesloten te houden. Dat gezegd hebbende, kun je van ons verwachten dat wij jou voorzien van energiezuinige, gepersonaliseerde powerbanks. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen tot wel 4600 mAH batterij hebben, wat genoeg is om al je andere gadgets volledig opgeladen te houden voor je gemoedsrust.

Zaklamp

Een onverwachte stroomstoring kan een uitdaging vormen, vooral wanneer je op zakenreis bent. Plotseling uitvallen van je laptop, laders en soortgelijke apparatuur zorgt voor een beperkte functietijd als gevolg van een gebrek aan vermogen. Bovendien kan het frustrerend zijn om te werken wanneer je moeite hebt met het zoeken naar kleine voorwerpen door gebrek aan verlichting. Daarom helpt het meenemen van een zaklamp om een aantal van de problemen in jouw situatie te verlichten. Wij bieden onze unieke WriteLight zaklamp aan met twee hoofdfuncties: een zaklamp en een blue-ink pen met verlichting aan de voorkant, clip, afneembare dop en een koord. Hiermee kun je makkelijker aantekeningen maken, omdat er verlichting bij komt kijken. Je kunt het ook gebruiken als zaklamp om de zichtbaarheid te verbeteren waar je je bevindt, zodat je dingen gemakkelijker en sneller kunt herkennen en vinden.

Presentator Laser Pointer

Dit is een geweldig item om te hebben, vooral als je een tool nodig heeft die je kan helpen met je PowerPoint-presentatie. Wij bieden op maat gemaakte laserpointers met een externe diapresentatiefunctie die het voor je makkelijker maken om je presentatie te bespreken. Ze zijn compatibel met Windows, Mac en Linux.

Bij ZPRESS Print bieden we een uitgebreide selectie van aangepaste gadgets van aangepaste USB's tot muismatten die jouw zakenreiservaring zullen helpen verbeteren. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde gadgets of gedrukte producten, je kunt van ons verwachten dat we het hebben voor een redelijke prijs. Voel je vrij om contact met ons op te nemen via online tijdens onze kantooruren en ons innovatieve team van experts zal meer dan blij zijn om jouw behoeften aan te pakken.