Jassen __bedrukken__

Jassen bedrukken

Bedruk je eigen jassen en maak ze speciaal door ze te personaliseren met jouw merk of logo.

Verberg filters Toon filters

| |

Back online soon

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Het bedrukken van promotionele jassen, de oplossing om uw zichtbaarheid te verbeteren

Of het nu licht, gewatteerd, dun of winddicht is, de jas is een kledingstuk met lange mouwen dat bescherming biedt tegen kou en regen in alle seizoenen. Voorbij de nuttige technische kenmerken zoals waterdichte stof, vulling, lange mouwen en een bedekkende kraag om de zwaarste weersomstandigheden te overwinnen; de jas is ook een echt modeaccessoire dat een eenvoudige outfit effectief verfraait. Wat als u deze kans greep om uw logo te tonen? Gedragen door mannen en vrouwen gedurende het hele jaar, kunnen gepersonaliseerde promotionele jassen een fantastische kans zijn voor uw bedrijf of vereniging door het bedrukken van uw logo. Ze bereiken namelijk een breed publiek omdat ze bijzonder praktisch zijn en gewaardeerd worden door het grote publiek.

Hoe kan ik bedrijfslogo-jassen gebruiken voor mijn communicatie?

Jas, anorak, jas of vest; maakt niet uit welke stijl je wilt aannemen voor je marketingcampagnes of het kleden van je teams; de bedrijfslogo-jas blijft een geschikte must-have die aan verschillende behoeften voldoet. Hier is een snel overzicht van de mogelijkheden die het bedrukken van jassen biedt. Gepersonaliseerde jassen zullen een fantastisch element zijn om het uniform voor je teams te vormen of om aan de mensen met wie je werkt te geven. Je zorgt ervoor dat je een professioneel en samenhangend beeld presenteert aan je collega's, medewerkers of leden. Op deze manier creëer je een echt universum rondom je merk terwijl je je medewerkers kleedt met een geliefd en nuttig relatiegeschenk voor iedereen.

Promotionele jassen bieden ook kansen voor studentenverenigingen, evenals voor sport- of liefdadigheidsverenigingen. Ze kunnen worden gepersonaliseerd met het logo van de betreffende vereniging en dienen als een ideaal cadeau voor leden of als een fantastisch promotieartikel om de werking van de vereniging of een specifiek evenement te financieren. Het bedrukken van jassen met een logo is ook een kans voor bedrijven om hun commerciële relaties met klanten te versterken. Ze vormen een uitstekend cadeau tijdens evenementen zoals jaarlijkse vieringen, de lancering van een campagne, de verjaardag van uw klant of uw bedrijf, en zullen helpen bij het creëren van betrokkenheid tussen uw partners en uw merk. Het is dan een langetermijninvestering, ongetwijfeld nuttig voor uw bedrijf en uw imago.