Pennen bedrukken met logo

Bedruk onze pennen met een logo voor elke gelegenheid. Op zoek naar een pen voor dagelijks gebruik of een luxe pennenset met logo? ZPRESS Print heeft het allemaal voor de beste prijs van België!

Verberg filters Toon filters

Back online soon

FAQ's pennen bedrukken

Wat zijn de voordelen van het gebruik van pennen als promotiemateriaal?

Pennen zijn een van de meest populaire en kosteneffectieve promotiematerialen. Ze worden dagelijks gebruikt en bieden een groot oppervlak voor je logo of boodschap. Bij ZPRESS Print bieden we een breed scala aan pennen die je kunt personaliseren om je merk zichtbaar te maken.

Hoe werkt het bedrukken van pennen?

Bij ZPRESS Print kun je eenvoudig pennen laten bedrukken. Kies het type pen, upload je logo of ontwerp, en wij zorgen voor de rest. We gebruiken hoogwaardige druktechnieken om ervoor te zorgen dat je logo er scherp en duurzaam uitziet.

Waarom zou ik kiezen voor pennen met logo?

Pennen met logo zijn een effectieve manier om je merk te promoten. Ze zijn praktisch, worden vaak gebruikt en zorgen ervoor dat je merk constant in beeld blijft. Bij ZPRESS Print bieden we diverse stijlen en kleuren pennen aan die je kunt laten bedrukken met je logo.

Wat is de minimale bestelhoeveelheid voor pennen laten bedrukken?

Bij ZPRESS Print kun je pennen laten bedrukken vanaf een minimale bestelhoeveelheid van 50 stuks. Dit maakt het geschikt voor zowel kleine als grote promotionele campagnes. Contacteer ons voor grotere bestellingen en speciale aanbiedingen.

Zijn bedrukte pennen duurzaam?

Ja, bij ZPRESS Print bieden we duurzame opties voor bedrukte pennen. Onze pennen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, en we bieden ook milieuvriendelijke opties aan.

Welke druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van pennen?

Bij ZPRESS Print gebruiken we verschillende druktechnieken zoals tampondruk, zeefdruk en lasergravure. Deze technieken zorgen ervoor dat je ontwerp er scherp en professioneel uitziet op de pen.

Zijn bedrukte pennen geschikt als relatiegeschenk?

Absoluut, bedrukte pennen zijn ideaal als relatiegeschenk. Ze zijn praktisch, worden dagelijks gebruikt en laten een blijvende indruk achter. Bij ZPRESS Print kun je pennen laten bedrukken die perfect zijn voor elke gelegenheid.

Wat kost het om pennen met logo te laten bedrukken?

De kosten voor het bedrukken van pennen met logo bij ZPRESS Print hangen af van de hoeveelheid en het type pen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We bieden concurrerende prijzen en hoogwaardige bedrukking.