Bedrukte windjacks

Bedrukte windjacks

Bescherm jezelf tegen wind en regen met bedrukte windjacks op maat! Maak je merk compleet door je logo op deze lichtgewicht jacks te drukken.

Verberg filters Toon filters

| |

Back online soon

Toch op zoek naar iets anders?

Toch op zoek naar iets anders?

Nog niet helemaal gevonden wat je zoekt? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte.

Bedrukken van Windbreaker Jassen

Windbreaker jassen combineren perfect stijl en functionaliteit. Lichtgewicht en windbestendig bieden ze comfort voor diverse activiteiten. Ideaal voor wandelingen, wandeltochten of kamperen, waarbij de ademende eigenschappen zorgen voor mobiliteit. Deze jassen beschermen tegen wind en lichte regen, waardoor ze perfect zijn voor onvoorspelbare weersomstandigheden. Hun uniforme uitstraling maakt ze uitstekend geschikt voor team branding of promotionele merchandise. Door de windbreaker jassen te personaliseren met uw logo of ontwerp, voegt u een stijlvolle touch toe die de uitstraling van uw merk versterkt.

Welke technieken worden gebruikt om Windbreaker Jassen bedrukken?

Borduren: Deze methode houdt in dat draad rechtstreeks op een kledingstuk wordt genaaid om je ontwerpen of logo's te creëren. Borduren is de meest duurzame personalisatietechniek; het benadrukt je ontwerp, voegt textuur toe en zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Het geborduurde motief kan tot 6 kleuren bevatten.
Zeefdrukken:Dit is een populaire methode voor kleding en textiel waarbij inkt door een gaaszeef op de stof wordt gedrukt, waardoor levendige en duurzame afdrukken ontstaan. Het is beschikbaar vanaf 100 stuks en biedt ruimte voor maximaal 4 kleuren.