T-shirt __bedrukken__

T-shirt bedrukken

Bestel je eigen bedrukte T-shirts hier, en laat je logo of merk met trots zien!

Verberg filters Toon filters

| |

Back online soon

Ontwerp en Bedruk T-shirts Online

Ontwerp en Bedruk T-shirts Online

Maak binnen enkele minuten je eigen T-shirts. Creëer met gemak gepersonaliseerde merchandise of geef een gepersonaliseerd cadeau weg!

Hoe maak je je eigen T-shirt

Hier bij ZPRESS Print willen we het printen gemakkelijk voor je maken. Daarom hebben we twee opties voor het bedrukken!

  1. Onze eerste optie is voor degenen die hun artwork klaar hebben om te uploaden, er zeker van zijn dat er geen fouten zijn.
  2. Ons artworkteam controleert dit nog steeds en je ontvangt een proefdruk die door jou moet worden geaccepteerd voordat de bestelling naar de drukkerij gaat.
  3. Zodra de bestelling is geaccepteerd, kunnen we de bestelling niet meer annuleren.
  4. Upload, wacht op de proefdruk, controleer de proefdruk, bevestig de proefdruk en wacht op de bestelling!

Bestel gepersonaliseerde T-shirts met onze Editor

  1. Start jouw design met de "Begin met ontwerpen" knop.
  2. Upload je logo, voeg eventueel tekst en andere visuals toe.
  3. Kies de juiste maat en preview je ontwerp.
  4. Voeg je product toe aan je winkelwagen en laat ons hem bedrukken.

Veelgestelde vragen

Hoe maak je een gepersonaliseerd T-shirt?

Het creëren van je gepersonaliseerde t-shirt is eenvoudig! Selecteer eenvoudig de stijl van het t-shirt dat je verkiest, upload je ontwerp, of gebruik Canva om een ontwerp vanaf nul te maken. Je kunt tekst, afbeeldingen toevoegen en kiezen uit verschillende lettertypen en kleuren om het uniek te maken. Personaliseer je promotionele t-shirt met verschillende technieken: digitale printing, zeefdruk, of borduurwerk; afhankelijk van het model.

Welke merken T-shirts bieden jullie aan?

Onze collectie t-shirts omvat verschillende bekende merken, elk met verschillende stijlen en kwaliteiten. Sol's, Fruit of the Loom en B&C zijn merken van premium kwaliteit. Andere merken zoals Stella and Stanley of Iqoniq bieden duurzame opties. Je kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden, die aan al je behoeften voor aangepaste bedrukking voldoen.

Wat is de minimale hoeveelheid voor een bestelling?

De meeste van onze t-shirts kunnen per stuk worden gekocht. Echter, het kopen in grotere hoeveelheden is voordeliger. Als je in grote hoeveelheden wilt kopen, wordt zeefdruk gebruikt voor grotere aantallen.

Welke drukmethoden zijn beschikbaar voor t-shirts?

Wij bieden DTG-druk (direct op kleding) en zeefdruk, en in sommige gevallen borduurwerk. DTG is het beste voor kleinere hoeveelheden en biedt meer kleuren, terwijl zeefdruk ideaal is voor grotere hoeveelheden.

Welke materialen worden gebruikt voor gepersonaliseerde T-shirts?

Onze gepersonaliseerde T-shirts zijn voornamelijk gemaakt van katoen of polyester, maar we bieden ook duurzame opties zoals 100% biologisch of 100% gerecycled katoen.

Is het mogelijk om een voorbeeld t-shirt te ontvangen?

Ja, dat is mogelijk! Het enige wat je hoeft te doen, is "voorbeeld" of "geen opdruk" selecteren tijdens de productconfiguratiestappen. Houd er rekening mee dat alle voorbeelden niet-restitueerbaar zijn

Waar komt mijn ontwerp op de T-shirts?

Je kunt kiezen waar je je ontwerp wilt laten drukken. Afhankelijk van het model T-shirt en de druktechniek is het mogelijk om op de voor- of achterkant te drukken.

Hebben jullie ook kinder t-shirt maten?

Ja, we hebben een selectie kinderkleding.

Hoe moet ik mijn T-shirt wassen?

Om de duurzaamheid te behouden, was je je bedrukte kledingstukken binnenstebuiten op een maximumtemperatuur van 30 graden en vermijd je om de bedrukking direct te strijken. Volg de wasinstructies op het productlabel.

Hoe repareer ik een afbladderende print op een gepersonaliseerd T-shirt?

Als je merkt dat je opdruk afbladdert, neem dan je strijkijzer en zorg dat het vijf minuten is voorverwarmd. Leg een vel waspapier over je bedrukking en strijk het minstens drie minuten, totdat je ziet dat je bedrukking stevig vastzit zonder losse hoekjes. Om te voorkomen dat dit weer gebeurt, moet je je gepersonaliseerde T-shirt binnenstebuiten en op een lage temperatuur wassen.

Scheurt een T-shirt met zeefdruk gemakkelijk?

Bij zeefdrukken blijft de gepersonaliseerde afdruk minstens 20 wasbeurten zitten. Na 20 wasbeurten kan de kleur van de opdruk beginnen te vervagen. Bij vierkleurendruk is de levensduur van de afdruk minstens 10 wasbeurten en kan de afdruk na de eerste wasbeurt wat van zijn levendigheid verliezen (2 tot 10% minder), vooral bij lichte stoffen. Het bovenstaande is alleen van toepassing als je de wasinstructies voor de verschillende soorten afdrukken nauwgezet volgt.

Wat is de snelste levertijd voor bedrukte t-shirts?

De levertijd hangt af van het product. 2-3 werkdagen is de snelste levertijd, maar afhankelijk van de oplage kan dit langer zijn.